Siirry sisältöön

Varausehdot

1. VERKKOKAUPPA

Verkkokaupan varausehdot on mainittu verkkokaupassa. Tilatessaan palvelun asiakas hyväksyy varausehdot. Maksunvälityspalvelun toteuttajana  toimii VISMA PAY ja  Stripe.

xxxx

2. MUUT KUIN VERKKOKAUPPAOSTOT

Seuraavat myyntiehdot koskee ostoja jotka maksetaan ennen palvelun alkua muuten kuin verkkokaupassa. Tilatessaan palvelun asiakas hyväksyy myyntiehdot:

MAKSUEHDOT

Tilattu palvelu maksetaan varaushetkellä maksuvälittäjän VismaPay/Stripe välityksellä. Yritysasiakkaalle tarjolla on myös laskutus.

VARAUKSEN PERUUTUS- JA MUUTOSEHDOT

Asiakas voi peruuttaa varauksen kuluitta ilmoittamalla siitä sahköpostitse   sales@lakelandgte.fi  tai puhelimitse  0400 966 800 viimeistään 7 vrk ennen lähtöhetkeä, ja asiakas saa tällöin 100% takaisinmaksun.  Mikäli peruutus tehdään viimeistään 48tuntia (2vrk) ennen lähtöhetkeä, asiakas saa tällöin takaisinmaksun 75% tilauksen hinnasta.  Mikäli peruutus tehdään viimeistään 24tuntia (1vrk) ennen lähtöhetkeä, asiakas saa tällöin takaisinmaksun 50% tilauksen hinnasta. Alle 24 tuntia ennen lähtöhetkeä tehdyistä peruutuksista  asiakas ei voi saada takaisinmaksua.

Varaukseen voi tehdä muutoksia 24tuntia ennen varauksen alkamisaikaa saakka . Kaikki muutokset ovat aina riippuvaisia palvelun saatavuudesta. Alle 7 vrk ennen lähtöaikaa tehdyistä muutoksista peritään lisämaksu 10€/muutos.

Samalle päivälle tehtyä varausta ei voi enää vahvistuksen jälkeen muuttaa tai peruuttaa.

Elämyslahjakorteissa ei ole takaisinmaksuoikeutta.

TOIMITUSEHDOT

LakelandGTE:llä on oikeus peruuttaa palvelu millä hetkellä vain mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure) kuten aluksen tekninen vika, henkilökunnan sairastuminen tai sääolosuhteet jotka voivat vaarantaa asiakkaan turvallisuutta (ukkonen, tuulen nopeus yli 12 m/s).

Palvelun peruuntuessa asiakkaalla on oikeus saada LakelandGTE:lle maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan tai toteutumatonta osaa vastaava hinta. LakelandGTE ei vastaa mistään asiakkaalle aiheutuneista kuluista jotka aiheutuvat toimitusehtojen mukaisesta retken peruuntumisesta ennen retkeä tai retken aikana.

Retken hinta sisältää palvelukuvauksessa mainitut palvelut. Asiakas on velvollinen noudattamaan oppaan antamia ohjeita. Mikäli asiakas rikkoo annettuja ohjeita, on hän korvausvelvollinen aiheutettujen vahinkojen osalta täysimääräisesti. Asiakkaan vastuulla on ilmoittaa etukateen sairaudet, liikuntarajoitukset tai muut syyt, jotka voivat vaikuttaa retken suunnitteluun  ja turvallisuuteen. Vakava sairaus tai liikuntarajoite saattaa olla este osallistumiselle, ja asiakkaan on sovittava tälloin osallistumisesta LakelandGTE kanssa ennen varausta. Oppaalla on oikeus keskeyttää retki, mikäli asiakas vaarantaa turvallisuutta. Alkoholin tai muiden päihteiden alaisena osallistuminen on kielletty. Lemmikkien tuominen alukseen on kielletty.   Tilausristeilyllä asiakas saa nauttia omia eväitään, mutta asiakas vastaa tällöin  aluksen siisteydestä ja korvaa mahdolliset siivouskulut jotka aiheutuvat omien eväiden nauttimisesta.

HUOMAUTUKSET

Tilaaja on velvollinen tekemaan välittömästi yrittäjälle tai tämän edustajalle huomautuksen mahdollisista puutteista, joita hän on havainnut ja jotka voidaan korjata jo palvelun aikana. Korvausvaatimukset ja huomautukset tilatuista palveluista, joita ei olisi voitu korjata retken aikana on tehtävä kirjallisesti yrittäjälle kuukauden kuluessa. Mikäli sopijapuolet eivät pääse yhteisymmärrykseen asiassa, riita-asia käsitellään Etelä-Savon käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Mahdolliset kysymykset varausehdoista tulee esittää ennen varausta. Varaamalla palvelun hyväksytte varausehdot.