Siirry sisältöön
Vuokraa liukulumikengät Puumalan keskustassa
Alkaen 25,00 € / 3 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

LakelandGTE Outdoor companysales@lakelandgte.fi+358 400 966800Y-tunnus:2247249-8Kauppiaan ehdot
puumalavuokraus

Retkeile Puumalan talvessa liukulumikengillä

Vuokraa laadukkaat liukulumikenkät ja käy päiväretkellä vaikkapa Puumalan norppapolun upeissa maisemissa. Varaa ja maksa netissä, nouto ja palautus Puumalan keskustassa. Liukulumikengät on yhdistelmä metsähiihtoa ja lumikenkäilyä.

Vuokra sisältää

  • OAC 129 WAP liukulumikengät siteellä. Niissä on integroitu nousukarva. Ne yhdistävät suksen ja lumikengän parhaat ominaisuudet. Leveytensä ansiosta sukset kantavat hyvin lumessa. EA siteeseen sopii tavallinen talvikenkä ( sopii kengille, joiden pohjan pituus on 24-38 cm)

  • TSL Semnoz classic XL säädettävät sauvat

  • Vuokraus netissä, välineiden nouto ja palautus itsepalveluvuokraamossa Puumalan keskustassa

  • Ohjeet lumikenkien säätöön ja käyttöön sähköpostiisi

Miten vuokraus toimii

  1. Vuokra-aika alkaa ja päättyy valitsemanasi aikana. Vuokra-ajaksi voit valita tuntihinnoitteluna 3-12 tuntia ja vuorokausihinnoitteluna 1-7vrk. Pidempää vuokrausta varten ota meihin yhteyttä. TÄRKEÄÄ: varauksen jälkeen et voi enää muuttaa vuokra-aikaa, mieti siis aikataulusi huolella ennen varausta

  2. Varaa ja maksa netissä. Saat heti vahvistuksen, vuokrausehdot ja ohjeet sähköpostiisi. TÄRKEÄÄ: lue sähköpostiisi tulevat ohjeet huolellisesti koska vuokraamo toimii itsepalveluperiaatteella.

  3. Nouda varuste vuokra-ajan alkaessa Puumalan itsepalveluvuokraamosta os Niementie 3, 52200 Puumala (Veeransauna, vaaleansininen rakennus sillan vieressä). Hetkeä ennen vuokra-ajan alkua saat sähköpostilla ja tekstiviestillä tiedon varaston numerolukon koodista millä varasto aukeaa. Ota varastosta vuokraamasi varusteet ja lukitse varasto. Ota kaapista VAIN vuokraamasi varusteet ja lukitse kaappi huolellisesti. Älä päästä muita kaappiin. Varmista että kaappi on lukossa ennenkuin lähdet

  4. Nauti vuokravälineistä ja Puumalan talvesta

  5. Palauta vuokravälineet viimeistään vuokra-ajan päättyessä samaan paikkaan hyvin putsattuna. HUOM muista olla ajoissa, koska seuraava vuokraaja saattaa olla jo odottamassa vuokravälinettä. Myöhästymisestä veloitetaan 5€ per alkava 15min

  6. Olet vastuussa vuokravälineistä ja ne tulee palauttaa samassa kunnossa kuin vuokran alkaessa. Mikäli väline rikkoutuu tai katoaa käytössäsi, sitoudut maksamaan vuokrausehtojen mukaisen korvauksen aiheuttamastasi vahingosta.

Vuokrausehdot
Vuokrattavat välineet tulee palauttaa vuokralleantajalle siinä kunnossa kuin ne olivat vuokralle otettaessa. Tarkasta välineet ennen vuokrausta ja ilmoita epäkohdista välittömästi ennen kuin viet välineet varastolta, jotta tiedämme, kenen vastuulla mahdolliset viat ovat.

Vuokralleottaja on vastuussa vuokraamistaan välineistä koko vuokra-ajan ja velvollinen korvaamaan kaikki välineille aiheutetut vahingot toteutuneiden korjauskulujen tai uusostohinnan mukaan. Jos välineitä katoaa tai varastetaan vuokra-aikana, sitoutuu vuokralleottaja korvaamaan vuokralleantajalle kadonneiden tai varastettujen välineiden uusostohinnan.

Vuokralleottaja on vastuussa itsestään ja aiheuttamistaan vahingoista sekä huolehtii, että hänellä on voimassa oleva vakuutus itselleen sekä mahdollisesti muille aiheutuvien vahinkojen varalle. Vuokralleottaja sitoutuu noudattamaan turvallisuusohjeita ja olemaan huolellinen ja varovainen sekä ottamaan olosuhteet huomioon vuokravälineitä käyttäessään. Lumikenkiä saa käyttää vain riittävän paksussa puhtaassa lumessa. Vuokravälineitä ei saa luovuttaa lapsille ilman aikuisen välitöntä ja jatkuvaa valvontaa!

Vastuuvapautus

Vuokraamalla vuokravälineen vuokralleottaja hyväksyy nämä ehdot ja vapauttaa LakelandGTE:n kaikesta vastuusta mahdollisissa onnettomuustapauksissa.