Siirry sisältöön
Lumikenkäretki Saimaa Geoparkissa
150,00 € / 2 h
Hinta sisältää 3 henkilöä.Tämän yli menevät:
  • Osallistujat50,00 €

Kauppias

LakelandGTE Outdoor companysales@lakelandgte.fi+358 400 966800Y-tunnus:2247249-8Kauppiaan ehdot
talvipuumala

Tutustu paikallisen oppaan kanssa lumikenkäillen Saimaa Geoparkin tarinoihin ja koe talven ihmemaa ja Saimaan kauniit maisemat Puumalan Norppapolun harjumaastoissa . Opas Arto odottaa teitä Norppapolun laavun parkkipaikalla. Tehdään lumikenkäretki harjuille ja tutustutaan Saimaan syntytarinaan ja muinaisrantoihin, eläinten talvipuuhiin sekä muihin talven ihmeisiin. Kuljemme retkellä omia polkujamme. Retki päätetään Norppa-laavulle missä juodaan kuuma juoma ja paistetaan makkarat. Arto toimii Saimaa Geoparkin yhteistyöyrittäjänä. Tervetuloa talviselle Saimaalle!

  • privaatti elämys sinulle ja ystävillesi

  • Kesto:  2 tuntia 

  • ryhmäkoko 3-8 hlö  (TSL 438 lumikengät jonka siteeseen sopii kenkä no 35-46, isommille kengille toinen malli. Ei lasten lumikenkiä. Myös liukulumikenkiä löytyy 4 paria)

  • ohjelman kulku: tavataan Norppapolun parkkipaikalla, tehdään lumikenkäretki Norppapolun harjumaastoon, opas tarinoi Saimaa Geoparkin tarinoita matkan varrella, retken jälkeen mennään Norppalaavulle ja nautitaan erätulilla kuksallinen kuumaa ja paistetaan makkarat 

  • HUOM halutessasi lumikenkäretki voidaan tehdä myös Sahanlahdessa, Okkolassa ja Pistohiekalla (mainitse toiveesi lisäämällä kommentti tilaukseen tai ota yhteyttä ennen varausta)