Siirry sisältöön
Mökki "Kauppiaanranta", Nestorinranta
Alkaen 160,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Lisäpalvelut

Kauppias

Nestorinrantainfo@nestorinranta.fi+358 40 510 6208Y-tunnus:0692992-9Kauppiaan ehdot

Kauppiaanranta on Nestorinrannan ympärivuotinen vuokramökki Puumalan saaristossa Lintusalossa Saimaan rannalla. Se on omakotitalon veroinen loma-asunto, jossa on 4 mh, 2 saunaa, hienot kävelymaastot ja veneilymahdollisuudet.

Kauppiaanrannan rakennutti 1990-luvulla Lintusalon kyläkauppias. Talon toisessa päädyssä oli kauppa. Kauppaan tultiin niin maalta kuin vesiltä ja noilta ajoilta rantaan johtavat edelleen merimerkit.

Kauppiaanranta sijaitsee harjumaastossa Saimaan Uittamoin rannalla. Polkuja pitkin pääsee kävelemään harjulle ja muihin hienoihin maisemiin. 

Loma-asunto on täysin varusteltu, ja käytettävissä on kaikki tarpeellinen rentouttavaan loman viettoon. Etätyötä varten on saatavissa wi-fi syksystä kevääseen.

Kesällä 2023 ilmestyi Jukka Leskisen ja Leena-Maija Lohiniemen kirjoittama dekkari Rikoksen vuoksi, jonka tapahtumat sijoittuvat Kauppiaanrannan ympäristöön, Lintusaloon ja muuallekin Puumalaan ja Saimaalle. Dekkaria voi lukea Kauppiaanrannassa tai ostaa omaksi Nestorinrannan päärakennukselta.

Nestorinrannan päärakennukselle on matkaa tietä eteenpäin 2 km. Sinne voi varata aamiaisen ja illallisen 1.5.-30.9., kun varauksen tekee hyvissä ajoin.

Kun teet varausta, huomioi, että 0-2-vuotiasta lasta / makuuhuone ei tarvitse laskea henkilömäärään mukaan, jos hän nukkuu pinnasängyssä tai vanhempiensa sängyssä.