Siirry sisältöön
Hiihtolomien testiajot eLylyllä Sahanlahdessa
30,00 € / 35 min
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

LakelandGTE Outdoor companysales@lakelandgte.fi+358 400 966800Y-tunnus:2247249-8Kauppiaan ehdot
sahanlahti

Hiihtolomalaisten spesiaali, testiajot sähkölumiskoottereilla! Tää on tosi hauskaa! Huristellaan "lumiskuutilla" Saimaan jääkentillä. Voit varata yksittäisiä paikkoja. Lumiskootterilla ajaminen on helppoa: jos osaat ajaa polkupyörää niin opit hetkessä ajamaan lumiskootteria. Ennen ja jälkeen huristeilun voit nauttia Sahanlahden herkuista ja muista palveluista. Sahanlahden ravintola Koskivahti on avoinna klo 12-18, voit herkutella lylyilyn jälkeen. Tervetuloa Sahanlahteen!

Retken tiedot lyhyesti

  • Testiajot vain hiihtolomien aikaan to/la viikoilla 8 ja 9. HUOM  29.2. Ja 3.3. emme ota toistaiseksi varauksia koska jäällä ei voi tällä hetkellä ajaa, siellä on vettä ja ei ole lunta (jos tilanne muuttuu niin avaan retket myyntiin. PÄIVITYS 28.2.)

  • Lähtöpaikka    Sahanlahti resort, ravintola Rantamakasiinin edestä

  • Ryhmäkoko   1-5 hlö per lähtö. Voit varata yksittäisiä paikkoja

  • Rajoitukset   osallistujien ikä vähintään 10v,  painorajoitus 110 kg, nollatoleranssi alkoholin kanssa

  • Omat varusteet   lämmin säänmukainen talvivaatetus (EI nastakenkiä)

Retken kohokohdat

Hauskaa   Ajelu lumiskootterilla on kivaa. Skootteri liikkuu pienellä sormenliikkeellä ja ihastut varmasti hiljaiseen kyytiin.

Helppoa    Ajelu lumiskootterilla on helppoa.  Jos osaat ajaa pyörällä, opit hetkessä ajamaan lumiskootteria. Meillä on sinua varten valmiiksi tehty rata mitä pitkin voit ajella ja nauttia seikkailusta helposti ja eksymättä.  Opas antaa tarvittavat ohjeet, ajaa mukanasi ja auttaa tarvittaessa.

Turvallista    Lumiskootterilla ajelu on yhtä helppoa kuin ajo pyörällä kun noudatat oppaan ohjeita.  Skootterin huippunopeus on 25 kmh ja ajelemme turvallisella nopeudella. Ajokorttia ei tarvita.  Osallistujien tulee olla vähintään 10 vuotiaita ja osata ajaa pyörällä.

Vaivatonta   Sinun tarvitsee vain seistä lumiskootterin päällä ja säätää vauhtia oikean kätesi sormella. Hiljainen sähkömoottori hoitaa loput.  Seuraa sinua varten tehtyä rataa ja se on siinä. Nauti vapauden tunteesta ja vaivattomasta menosta.

Luontoystävällistä   Sähkötoiminen eLyly lumiskootteri on hiljainen ja nollapäästöinen.  Se on luontoystävällinen ja kestävä lumiajoneuvo.

Ainutlaatuista   Meidän eLyly lumiskootterit ovat maailman ensimmäisiä design-sähkölumiskoottereita.  Skootterin runko on tehty suomalaisesta vaneripuusta ja se on suomessa tehty design-tuote. Innovatiivinen uutuus Saimaan talvimatkailuun

Miksi kannattaa varata jo nyt

Tämä eLylyn lyhyt testiajo järjestetään vain hiihtolomaviikolla. Jos haluat päästä vähän kokeilemaan eLyly lumiskootteria niin tämä on tilaisuutesi! Varmistat paikkasi vain varaamalla sen etukäteen

PERUUTUSEHDOT

  • 100% takaisinmaksu jos perutaan viimeistään 7  vrk ennen lähtöä

  • 75% takaisinmaksu jos perutaan viimeistään 48 tuntia ennen lähtöä

  • 50% takaisinmaksu jos perutaan viimeistään 24 tuntia ennen lähtöä

  • Ei takaisinmaksua jos perutaan alle 24 tuntia ennen lähtöä tai jos asiakas ei saavu lähtöpaikkaan ajoissa

  • Päivämäärän muutos on mahdollista 10€/henkilö jos muutos tehdään viimeistään 24 tuntia ennen lähtöaikaa