Siirry sisältöön
Lumikengät 1-7 vrk vuokraus
[]
Alkaen 25,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

LakelandGTE Outdoor company sales@lakelandgte.fi +358 400 966800 Y-tunnus: 2247249-8 Kauppiaan ehdot

Retkeile Puumalan talvessa lumikengillä

TSL438 lumikenkien siteeseen sopii tavallinen talvikenkä.

Vuokra sisältää

  • TSL438 lumikengät siteellä aikuisten koko (Side sopii kengille, joiden pohjan pituus on 24-38 cm). Suositeltu kantavuus 60-120kg

  • n 140cm pitkät alumiinisauvat eräsommalla

  • Vuokraus netissä, välineiden nouto ja palautus itsepalveluvuokraamossa Puumalan keskustassa

  • Vuokra-aika alkaa valittuna päivänä klo 09:00 ja päättyy valittuna päivänä klo 09:00.

  • Ohjeet lumikenkien säätöön ja käyttöön sähköpostiisi

Miten vuokraus toimii

  1. Varaa ja maksa netissä. Saat heti vahvistuksen ja ohjeet sähköpostiisi

  2. Nouda varuste vuokra-ajan alkaessa Puumalan itsepalveluvuokraamosta os Niementie 3, 52200 Puumala (Veeransauna, vaaleansininen rakennus sillan vieressä). 1T ennen vuokra-ajan alkua saat sähköpostilla tiedon varustekaapin numerolukon koodista millä kaappi aukeaa. Ota kaapista VAIN vuokraamasi varusteet ja lukitse kaappi huolellisesti. Älä päästä muita kaappiin. Varmista että kaappi on lukossa ennenkuin lähdet

  3. Nauti vuokravälineistä ja Puumalan talvesta

  4. Olet vastuussa vuokravälineistä ja ne tulee palauttaa hyvässä kunnossa. Mikäli väline rikkoutuu tai katoaa käytössäsi, ilmoita meille välittömästi ja sovitaan vuokrausehtojen mukaisesti toimenpiteistä (email sales@lakelandgte.fi/ sms 0400966800 / Whatsapp 0400966800 ).

  5. Palauta vuokravälineet viimeistään vuokra-ajan päättyessä samaan paikkaan hyvin putsattuna. 12 tuntia ennen vuokra-ajan päättymistä saat sähköpostilla tiedon varustekaapin numerolukon koodista millä kaappi aukeaa. Laita vuokravälineet takaisin kaappiin  ja lukitse kaappi huolellisesti. Älä päästä muita kaappiin. Varmista että kaappi on lukossa ennenkuin lähdet

Vuokrausehdot
Vuokrattavat välineet tulee palauttaa vuokralleantajalle siinä kunnossa kuin ne olivat vuokralle otettaessa. Tarkasta välineet ennen vuokrausta ja ilmoita epäkohdista välittömästi ennen kuin viet välineet varastolta, jotta tiedämme, kenen vastuulla mahdolliset viat ovat.

Vuokralleottaja on vastuussa vuokraamistaan välineistä koko vuokra-ajan ja velvollinen korvaamaan kaikki välineille aiheutetut vahingot toteutuneiden korjauskulujen tai uusostohinnan mukaan. Jos välineitä katoaa tai varastetaan vuokra-aikana, sitoutuu vuokralleottaja korvaamaan vuokralleantajalle kadonneiden tai varastettujen välineiden uusostohinnan.

Vuokralleottaja on vastuussa itsestään ja aiheuttamistaan vahingoista sekä huolehtii, että hänellä on voimassa oleva vakuutus itselleen sekä mahdollisesti muille aiheutuvien vahinkojen varalle. Vuokralleottaja sitoutuu noudattamaan turvallisuusohjeita ja olemaan huolellinen ja varovainen sekä ottamaan olosuhteet huomioon vuokravälineitä käyttäessään. Lumikenkiä saa käyttää vain riittävän paksussa puhtaassa lumessa. Vuokravälineitä ei saa luovuttaa lapsille ilman aikuisen välitöntä ja jatkuvaa valvontaa!

Vastuuvapautus

Vuokraamalla vuokravälineen vuokralleottaja hyväksyy nämä ehdot ja vapauttaa LakelandGTE:n kaikesta vastuusta mahdollisissa onnettomuustapauksissa.